Csf? Ncsf!

20 oct 2016 9153 afişări Comentează şi tu Blog


Golubovici: un sărut controversat. FOTO: Mediafax

FC Steaua – FC Zürich a fost un fel de FC Basel – Juventus Bucureşti pe dos. Câte şanse ar fi avut liderul Ligii 2 să-şi creeze de două ori mai multe ocazii decât elveţienii la ei acasă?

Nu vom şti niciodată ce-ar fi fost la Basel – Juve de Colentina, dar ştim cum a ieşit în lumea noastră bizară. Egalul nu era o opţiune pentru FC Steaua exact în meciul la care 13.000 de oameni binevoiseră, totuşi, să bată drumul până la Arena Naţională. Era un moment de inflexiune pentru echipa asta bâjbâind după identitate, după priză la public, după confirmări şi recunoaştere. N-a fost să fie nici de data asta.

Domnul grizonant din poarta oaspeţilor, protejat de nişte fundaşi cam la fel de bine hrăniţi ca şi el, îşi va fi spus, poate, la final, că până la urmă între viitoarea campioană a României şi FC Wil nu e o diferenţă chiar atât de mare. Privind cum Niţu zburdă din bară în bară, letonul Vanins, acum ajuns la 36 de ani, şi-o fi adus aminte de tinereţe. „Niţu a salvat echipa“, pretinde Falemi la Sport.ro, şi foarte probabil are dreptate. "Am încercat doar să-mi fac treaba", a fost modest eroul. Dar, chiar şi aşa, viitoarea campioană a României are 2 puncte după trei etape într-o grupă de Europa League din care mai fac parte liderul Ligii 2 din Elveţia, locul 5 din Spania şi locul 6 din Turcia.

Până la urmă, a fost şi ceva bun. La sfârşitul meciului, Golubovici a risipit suspiciunile: nu, sărutările trimise către tribuna oficială nu-l vizau pe patron, ci pe consoarta dumnealui, femeie get-beget. Ne-am liniştit, opţiunea hetero şi aplecarea spre cele sfinte îi pot aduce acum bosniacului, mai ales că a marcat, o prelungire de contract.

Vorba unui clasic în viaţa pe Facebook: csf? Ncsf!

Versiune selectata: mobil / standard