11-20 din 256 articole

Articole scrise de Mihai CIUCĂ

 • La Dinamo un rapper împrumutat şi băiatu' lu' tata
  8 feb 2017   Blog

  Prima impresie după ce am văzut în carne şi oase ultimele două achiziţii ale lui Dinamo: va fi şi mai mare îmbulzeală în cluburile de noapte din Capitală. Înfofolit într-o şubă de rapper gen 50 Cent, Claude Dielna n-a dat vreo clipă senzaţia că i-ar mai sta mintea şi la fotbal. O posibilă explicaţie a unei cărţi de vizită care geme de transferuri şi împrumuturi. Şi cazul lui Dinamo. Tot un împrumut. Câteva săptămâni adaptarea, firesc, iar în iunie pa şi pusi. Aduce cu N'Doye, e tot un jucător de picior stâng, dar deocamdată aduce doar cu extravagantul N'Doye "frate". E mai greu de închipuit că se va suprapune şi peste fotografia taurului N'Doye din teren. Dielna vine după o accidentare, reţinerile sunt de

 • Budescu, sentimentalul. Ce glumă bună!
  26 ian 2017   Blog
 • Toţi au furat de la Steaua
  16 ian 2017   Blog
 • Boldrin mută mortul
  5 ian 2017   Blog
 • Muzeul Rapid
  15 dec 2016   Blog

  Aşa se amuză destinul pe seama fotbalului: ce bizară coincidenţă, exact în ziua în care justiţia parafa decesul Rapidului, se năştea o nouă echipă a Stelei, bineînţeles tot departamentală, nu adusă de tancurile sovietice, ci propusă de F16. Timpul va avea răgaz suficient pentru ca să îngroaşe diferenţele dintre cele două Stele. Pe moment însă, e vizibilă de la o poştă o asemănare. Club bugetar, e arhicunoscut faptul că Steaua lui Lăcătuş nu se va putea înscrie vreodată în cupele europene. La rându-i, Stelei lui Becali i se scurg ochii numai după milioanele din grupele Ligii Campionilor, nu şi după blazonul participărilor. Iată cum se întâlnesc marile spirite, iar campionatul ajunge prioritatea numărul unu.

 • "Tenismanul" Dorin Rotariu
  7 dec 2016   Blog
 • Răbufnirea lui Hagi
  23 nov 2016   Blog

  Nu ştiu cui i-a mers la inimă răbufnirea lui Hagi. În niciun caz celorlalţi antrenori adversari etapă de etapă. De zece ani nu ştim să jucăm decât cu fundul în poartă şi cu pasa lungă, poate-poate iese ceva. În mod sigur le-a mers la inimă zecilor de mii de spectatori absenţi la fiecare meci de primă ligă.

 • Până acum e bine!
  16 nov 2016   Blog
 • Găselniţa lui Daum
  9 nov 2016   Blog
 • Fluturaşi pictaţi în alb şi roşu
  20 oct 2016   Blog

  Câtă vreme mai tot greul sezonului trecut la Dinamo l-au dus Puljici, Anton sau Mevlja n-a prea cântărit dansul zbenguit al fluturaşilor Filip, Rotariu sau Nedelcearu. Acum, după ce mercenarii mai sus-pomeniţi şi-au încheiat conturile cu Dinamo, se vede de la o poştă că mai e nevoie de destulă răbdare şi tutun până când cei trei mânji plus revenitul din exil Lazăr vor închega osatura unui nou Dinamo.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.